VAN / ERCİŞ - Aşağı Işıklı İlkokulu

Aşağı Işıklı İlkokulu

Aşağı Işıklı köyü mezarlık altı küme evleri mevkii Aşağı Işıklı İlkokulu
Vizyon
Okulumuzu, 21. yüzyıla yakışır fiziki yapıya kavuşturarak; öğrencilerimizi, velilerin ve çevrenin etkin katılımıyla, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Araştırmacı, Özgüven kazanmış, Çalışkan, interneti ve web 2.0 araçlarını etkin ve güvenli kullanan; doğanın, çevrenin ve iklim değişikliğinin farkına varıp toplumu bilinçlendiren örnek Bireyler olarak yetiştirip, Van Erciş ilçesinin seçkin bir okulu haline getirmektir.
Misyon
Biz; Vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisini benimsemiş; hakkı, hukuku, adaleti, doğruluğu, dürüstlüğü, hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, yeniliği, değişimi, gelişmeyi, çalışmayı ve üretmeyi bir hayat tarzı haline getirmiş; kendine güvenen, idealist bireyler yetiştirmek için varız...
Başarılar
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Van Valiliği tarafından düzenlenen VAN OKUYOR projesi kapsamında 4.sınıflar arası yapılan okuma yarışmasında ilçede 1.,ilde 2. olduk. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Van Valiliği tarafından düzenlenen VAN OKUYOR projesi kapsamında 3.sınıflar arası yapılan okuma yarışmasında ilçede 2. olduk.
07:00 - 12:40 (ORTAOKUL) 12:50 - 17:40 (İLKOKUL)
Kaloriferli
Uydu İnternet (VSAT)
Taksi,dolmuş, minibüs ve Otobüsle ulaşım sağlanabilmektedir.
Okulumuzda taşımalı eğitim bulunmamaktadır.
Aşağı Işıklı Köyü Erciş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Erciş ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunan Aşağı Işıklı Mahallesinde bulunmaktadır.
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI