VAN / ERCİŞ - Aşağı Işıklı İlkokulu

Mrt

Bilim ve sanat arasındaki ilişki, farklılıkları ve benzerlikleri ile gelişir ve yaratıcı diyaloglara olanak tanır. Sanat ve bilim, dünyayı anlamak ve açıklamak için yapılan girişimlerdir.

2/A sınıfımızın hazırlamış olduğu "Bilim ve Sanat" panosu için 2/A sınıfı öğrencilerimize ve sınıf öğretmenleri Meryem Erbil´e teşekkür ederiz.

Mrt

2. sınıflarımız kitapları için kendi ayraçlarını hazırlıyorlar. Okuma sevgisini kazandırmak amacıyla yaptığı etkinlikler için 2/A sınıf öğretmenimiz Meryem Erbil´e teşekkür ederiz.

Mrt

1. sınıflarımız trafik işaret ve levhalarını öğreniyor. Etkinlikleri ve özverili çalışmasından dolayı 1/B sınıf öğretmenimiz Ecem Bayrak´a teşekkür ederiz.

Mrt

Alfabetik sıralamaya hazırlık yapan 1. sınıf öğrencilerimizle harflerle mandala çalışması yaptıran 1/A sınıf öğretmenimiz Yetiş Gökçebel´e teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

2/A sınıf öğretmenimiz Meryem Erbil ve öğrencilerine pano çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/A sınıfı tarafından hazırlanan fen bilimleri panomuz.

Ara

Okulumuz 4/A sınıfı tarafından hazırlanan Milli Mücadele Yolculuğu panomuz.

Ara

12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Okulumuzda Kutlandı.

Ara

Okulumuzda harf öğretiminde çocukların aktif katılımını önemseyerek ilkokuma yazma sürecini ilerletiyoruz.

Ara

3 Aralık olarak  Dünya Engelliler Günü çalışmalarımız.

Ekm

Okulumuza yapılan boyama ve tadilat işlemlerinden sonra okulumuz cıvıl cıvıl oldu.

Ekm

29 Ekim Cumhhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Eski okul sıralarımızın bakımları yapıldı.